Доставка боси обувки

Доставка

Безплатна доставка
За артикули на стойност над 170 лева , може да се възползвате от безплатна доставка до офис.

Време за обработване и доставяне на поръчката
Стремим се да спазим времето за обработка на поръчка от 2 до 5 работни дни. Периодът на доставка започва, когато потвърждението за доставка е получено по имейл.
Средното време за получаване на стоката след нейната поръчка е около 4 работни дни , като зависимост от натовареността то може да бъде оптимизирано до 2 работни дни или удължено до 6 работни дни.
Може да се свържете с нас на телефон 0884588181 или по мейл на [email protected] за да получите точна информация за доставянето на избраните от вас артикули.

Barefootyshoes винаги ще се опитва да достави в рамките на посочения период от време. Трябва обаче да информираме, че понякога – въпреки нашите най-добри усилия – доставката се забавя поради обстоятелства извън нашия контрол (например официални празници, лоши метеорологични условия, технически затруднения на трети страни ), но не по-дълго от 30 календарни дни, започващи от момента на потвърждение на поръчката. Поръчките могат да бъдат анулирани, ако времето за доставка надхвърли 30 дни , както и по всяко време, ако клиента реши да се откаже от артикула.

Проблеми при доставка
Ако вашата поръчка е повредена по време на доставка, ние ще направим запитвания до службата за доставка и ще направим всичко възможно да разрешим проблемите. Моля, докладвайте за евентуални щети в рамките на 3 дни от получаването и очаквайте обратна връзка до 14 дни за разрешаване на казуса.

В малко вероятния случай, че вашата поръчка изчезне, ние отново ще направим запитвания до службата за доставка от ваше име. Понякога поръчките могат да бъдат забавени леко, особено в натоварени периоди, моля, уведомете ни, ако има някакви проблеми с доставката и ние винаги ще направим всичко възможно да разрешим нещата възможно най-скоро.

Barefootyshoes