Условия за връщане

Вашето законно право на отказ и формуляр за отказ
Като потребител, имате право да се откажете от закупените артикули в рамките на 14 дни, без да посочвате причина и без да правите каквито и да било разходи, с изключение на тези, изисквани от закона и споменати под темата “Ефекти от оттеглянето на потребителя от Договор”. Този период от 14 дни започва да тече от датата, на която вие или трето лице, посочено от Вас, влезете във владение на стоките чрез подписване на транспортните документи.

За да упражните правото си на отказ, можете да използвате формуляра за отказ, достъпен онлайн на нашата уеб страница под името „Формуляр за връщане“, като кликнете тук, или да се свържете с нас на имейл адрес [email protected] .

Ефекти от отказа на потребителя от договора
Ако решите да се откажете от закупените стоки, ние ще Ви върнем цялата сума, получена като плащане, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни от момента на пристигане на стоките до нашия склад. Възстановяването на сумата се осъществява чрез банков трансфер по посочена от Вас сметка.

Адрес на връщане – Спиди до офис 291 ж.к. Разсадника-Коньовица , бул. Вардар 22А , София до фирма Беърфут Шуус ЕООД.

Трябва да върнете стоката лично или чрез куриер, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни от момента, в който сте ни уведомили за решението си за отказ.

Запазваме си правото да откажем връщане или да запазим сума от стойността на стоките, ако те ни бъдат върнати с видими следи от износване / употреба, влошени или ако не бъдат върнати в същото състояние, в което са доставени.

Ако е възможно, моля върнете ни продуктите в оригиналната им опаковка и с етикетите, които все още са прикрепени към тях на адреса, от който са били получени.

Разходите за обратно връщане се поемат единствено от потребителя.